Echipa LPS Suceava s-a descurcat mai mult decat onorabil in fata propriilor suporteri (Handbal feminin – juniori II)


Intră acum și în grupul de

Sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava a fost la finele săptămânii trecute gazda celui de-al patrulea turneu contând pentru seria A a Campionatul Naţional de handbal feminin pentru junioare II. Formaţia suceveană, aflată pe locul III în seria A, a avut ca scop să demonstreze în faţa propriilor suporteri că ştie şi vrea să joace handbal şi merită mai multă atenţie din partea iubitorilor acestui joc.

În chiar primul ei meci la acest turneu, elevele profesorului Dorel Ţugurlan au avut practic un „examen de maturitate” jucând împotriva liderului inconstestabil, LPS Iaşi. Cum formaţia ieşeană a învins gruparea gazdă de fiecare dată la diferenţe de 10, 12 sau chiar 18 goluri, de această dată sucevencele au vrut să arate că diferenţa de valoare nu este chiar atât de mare. Chiar dacă LPS Iaşi a condus tot timpul pe tabela de marcaj, formaţia LPS Suceava s-a apropiat de multe ori la doar un singur gol diferenţă şi a evoluat mult mai bine decât a făcut-o în celelalte trei turnee anterioare.

Scorul final al întâlnirii LPS Iaşi – LPS Suceava a fost 25-20 după o partidă agreabilă în care diferenţa în favoarea învingătoarelor a fost făcută de o jucătoare extrem de talentată, în pofida taliei ei mici, Victoria Agape.

„A fost un meci mult mai bun în comparaţie cu celelalte jucate împotriva echipei din Iaşi. Este adevărat că formaţia ieşeană este mai valoroasă, dar ne-am străduit să demonstrăm că ne putem ridica şi noi la nivelul adversarelor. Dacă am fi jucat la fel de la începutul sezonului sunt convins că eram mai sus în clasament. Pentru noi important este să progresăm şi să ajungem să jucăm handbal de calitate” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Dorel Ţugurlan.

Pentru LPS Suceava în disputa cu LPS Iaşi au evoluat: Claudia Polocoşer, Diana Filipiuc, Ana Maria Popovici (3), Foarea Ciotu, Mădălina Cojocar (1), Ionela Huţanu, Roxana Ene (1), Simona Otto (2), Elena Traşcu (5), Diana Ivanov (1), Alina Păstrăv, Estera Polocoşer, Lavinia Tătăruşanu (6) şi Oana Polocoşer (1).

Formaţia LPS Suceava a mai disputat încă două partide în cadrul turneului câştigându-le pe amândouă, 26-22 cu LPS Roman şi 37-22 cu CSŞ Bacău. În ultimul meci al turneului formaţia suceveană va întâlni echipa LPS Piatra Neamţ.


Intră acum și în grupul de