O victorie si doua infrangeri pentru CS Universitatea II Suceava in turneul de la Vaslui (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute CS Universitatea II Suceava a participat la un turneu de pregătire la Vaslui. Alături de echipa suceveană, componentă a Diviziei A de handbal masculin, au mai evoluat la această competiţie grupările HC Vaslui, Olimpus Chişinău şi Triumf Călăraşi.

Sucevenii au realizat la final de turneu un bilanţ de o victorie şi două înfrângeri. CSU II Suceava a depăşit cu 32-27 formaţia Triumf Călăraşi şi a cedat cu 33-30 disputa cu Olimpus Chişinău şi apoi cu 32-26 în faţa echipei gazdă, HC Vaslui.

„Pentru noi nu a contat scorul, ci faptul că am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziţie. Băieţii s-au mişcat destul de bine în compania unor jucători mai experimentaţi şi cred că vor putea face faţă în acest sezon competiţional. Trebuie de menţionat faptul că la acest turneu de la Vaslui am avut în lot ]n majoritate doar juc[tori tineri, sportivi care aspiră să evolueze în primul eşalon valoric al handbalului românesc”, a declarat antrenorul formaţiei CS Universitatea II Suceava, Răzvan Bernicu.

Pentru CSU II Suceava în turneul de la Vaslui au jucat: Drăghici, Poienari – Roşu, Petrea, Bahan, Burlacu, Zmeu, Târzioru, Negru, Ţigănaş, Vele, Dumitraş, Camilar, Buga, Bejan şi Gavriloaia.


Intră acum și în grupul de