Echipa LPS Suceava, aproape de marea surpriza (Volei masculin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă contând pentru etapa a IIIa a seriei A, VCM LPS Piatra Neamţ – LPS Suceava 3-1 (-22, 17, 20, 19)

În cadrul etapei a III-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a avut ca adversară în deplasare formaţia VCM LPS Piatra Neamţ. Sucevenii au început bine jocul cu cea mai puternică grupare a seriei şi şi-au adjudecat primul set la 22. Descumpăniţi puţin de replica neaşteptată a oaspeţilor, nemţenii şi-au revenit şi au egalat imediat pe fondul unei relaxări a elevilor lui Vasile Moşuc.

Plusul de experienţă al gazdelor a fost decisiv în seturile trei şi patru în care nemţenii nu au mai greşit şi au fost mai lucizi. Scorul final al partidei VCM LPS Piatra Neamţ – LPS Suceava a fost 3-1 (-22, 17, 30, 19), dar evoluţia jucătorilor suceveni a fost una peste aşteptări.

„Nu am ce să reproşez jucătorilor noştri la capătul unui meci în care au evoluat foarte bine. Echipa din Piatra Neamţ este una dintre cele mai bune din ţară la acest nivel de vârstă şi faptul că am jucat de la egal la egal cu ei nu poate fi decât de bun augur.

Avem mari şanse să ne calificăm la turneul semifinal din seria noastră, primele trei clasate ajung acolo, grupările din Bistriţa şi Topliţa fiind unele pe care în mod normal le putem învinge”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Din echipa suceveană la partida cu VCM LPS Piatra Neamţ au făcut parte sportivii: Cristian Cosovanu, Adrian Tătăruşanu, Laurenţiu Pavel, Alexandru Nistor, Cosmin Buliga, Alin Tcaciuc, Claudiu Locovei, Răzvan Moroşanu, Tudor Popescu, Radu Schipor şi Florin Viziteu.

LPS Suceava a stat în prima etapă din campionat apoi în etapa secundă a depăşit cu scorul de 3-2 formaţia CSŞ Triumf Botoşani.


Intră acum și în grupul de