CSMU LPS Suceava revine din etapa a VI-a in sala „Unirea” (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Reparaţiile capitale realizate de Clubul Sportiv Municipal Suceava la sala „Unirea” s-au dovedit a fi de calitate, lucru care a determinat conducerea FR Volei după o analiză amănunţită să omologheze sala pentru Divizia A1 de volei masculin. Faptul că echipa pregătită de profesorul Victor Pancu revine în sala pe care o cunoaşte şi în care a jucat cea mai mare parte a ultimilor ani poate fi de bun augur.

Aşadar, în etapa a VI-a a Diviziei A1 de volei masculin CSMU LPS Suceava va juca cu ocupanta locului V în clasament „Unirea” Dej în sala „Unirea”.

„Suntem bucuroşi să ne întoarcem în sala în care ne-am antrenat şi în care am jucat în ultimii ani. Nu reprezintă niciun secret faptul că suprafaţa de joc şi dimensiunile ne avantajează şi va trebui să demonstrăm acest lucru.

Sigur, adversara noastră este una de calibru, dar echipa se află în creştere de formă şi sunt convins că vom demonstra acest lucru în jocul de campionat. Invităm iubitorii voleiului sucevean în nou sală „Unirea”, o sală cu o faţă nouă, o sală care sperăm că ne va purta noroc la fel ca altădată”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de