Record de medalii, inregistrat de Clubul Sportiv Municipal Suceava in 2010


Intră acum și în grupul de

Sportivii de la CSM Suceava au adus clubului 104 medalii în competiţiile interne şi internaţionale

Anul 2010 a fost unul de excepţie pentru Clubul Sportiv Municipal Suceava. Deşi, la fel ca mai toată lumea s-a confruntat cu criza financiară, CSM Suceava a reuşit să adune la final de an nu mai puţin de 104 medalii în competiţiile interne şi internaţionale. Performanţa realizată în 2010 depăşeşte cu mult fostul record de 75 de medalii înregistrat în 2008, când CSM Suceava a fost printre primele 20 de cluburi sportive din România.

Atletismul a adus la CSM Suceava în 2010 un număr de 26 de medalii prin rezultatele remarcabile ale sportivilor Silviu Casandra, Bogdan Macovei, Dragoş Neacşu, Anca Bălănucă, Iulian Roşu, Florin Mucuţa, Cătălin Şuhani şi Laurenţiu Ţîmpău.

Canotajul a contribuit la zestrea de medalii din 2010 cu 28 de medalii aduse de fraţii Adrian şi Marius Ghica, Mihai Samson, Geanina Beleagă, Elena Juravle şi Tedy Dohotar.

Şcoala de tir cu arcul şi-a făcut cu prisosinţă datoria şi în 2010 contribuind cu 22 de medalii la bilanţul de final de an. Performanţele au fost realizate de sportivii Oana Cazacu, Oana Trufin, Elena Gheorghiţă, Andrei Bacinsky, Alexandru Popescu, Alina Forray, Bogdan Cucoş, Corneliu Costea şi Cornel Popa.

Trăgătorii de la tir sportive au adus la CSM Suceava în 2010 nu mai puţin de 16 medalii prin Iulian Andriescu, Alexandru Bahan şi Călin Ilie.

La fel ca în fiecare an luptele greco-romane s-au remarcat şi în 2010, sucevenii obţinînd 8 medalii prin Ioan Burlică, Dan George Rotari, Andrei Brânzei, Constantin Zamfir, Flori Rusu şi Cătălin Viţel.

Secţia de box a CSM Suceava a conturat bilanţul anului 2010 prin cele trei medalii obţinute de Nicoale Berariu şi Andrei Bejinariu.

„Anul 2010 a fost unul deosebit în pofida problemelor legate de capitolul financiar. Sportivii noştri s-au descurcat neaşteptat de bine obţinând un număr record de medalii pentru clubul nostru, lucru care să fiu sincer nu mă aşteptam.

Trebuie menţionat faptul că sportivii de la CSM Suceava au înţeles momentele dificile prin care trece economia românească şi au reuşit totuşi rezultate peste aşteptări. Este dificil în această perioadă de satisfăcut toate doleanţele şi există multe „ispite”, ca să zic aşa, din partea cluburilor mai mari şi mai puternice decât noi, dar noi ne-am străduit de fiecare dată să fim alături de sportivii noştri, să-i ajutăm atunci când au nevoie pentru a rămâne la Suceava şi a face performanţe pentru locurile unde au crescut”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Suceava, Valerică Gherasim.


Intră acum și în grupul de