Comunicat de presă Suceava Noastră: Flori plătite de Primărie pentru terasa familiei Primarului?


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESĂ

Domnule Ion Lungu, pentru că sunteţi primarul sucevenilor şi trebuie să va asiguraţi că banii din impozitele şi taxele plătite de suceveni sunt cheltuiţi pentru cetăţenii Sucevei, va rog să analizaţi fotografiile anexate.

Suceava image5
Mai exact, va rog să analizaţi florile de pe terasa situată pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, terasă care, presupun, va este familială dar şi “familiară”. Pentru a va uşura analiza, va transmit şi câteva fotografii făcute în ziua de 26.05.2015, între orele 08.30-08.40, când angajaţi ai Domeniului Public (deci ai Primăriei Suceava) au descărcat din maşini ale Domeniului Public (deci ale Primăriei Suceava) ghivece şi lăzi cu flori de la Domeniul Public (deci de la Primăria Suceava) la o terasă privată, deci nu pe Domeniul Public şi nu în interesul public al cetăţenilor Sucevei.

Suceava image5 (1)
Domnule Ion Lungu, credeţi că este posibil ca într-un oraş european, un primar responsabil să accepte că banii cetăţenilor să fie folosiţi pentru ornarea cu flori a unor terase private, aparţinând familiei primarului?
Domnule Ion Lungu, angajaţii Domeniului Public trebuie să lucreze pentru Domeniul Public, adică pentru Suceava şi suceveni, nu pentru interese private. Se pare că nu aţi învăţat nimic din tragicul accident din luna mai 2012 când, în prima zi a campaniei electorale, un bărbat de 51 de ani, angajat la Domeniul Public Suceava a murit după ce a căzut de la înălţime, în timp ce monta panouri electorale în interesul privat al unui partid politic. Poate că procurorii au trecut prea repede peste acel eveniment dar poate că vor fi mai atenţi acum.

Suceava image5 (4)
Domnule Ion Lungu, pentru că astfel de situaţii sunt inacceptabile într-o societate corectă, normală, cred că sucevenii merită un răspuns public: al dumneavoastră faţă de această situaţie.
Vremurile sunt aproape, Domnule Ion Lungu. Ne luăm oraşul înapoi! Pas cu Pas!
Dan Cusnir, iniţiator Suceava Noastră

Suceava image5 (2)


Intră acum și în grupul de