Vara asta se poarta blondul! Vezi ce recomanda hair-stylistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Vara aceasta se poartă blondul! Recomandarea vine din partea specialiștilor suceveni în hairstyle care s-au pus de acord că părul doamnelor și domnișoarelor merită să fie răsfățat în tonuri aurii și luminoase.

Coc D'Anais

Un chip frumos este în pus în valoare și de alegerile pe care le facem atunci când dorim să schimbăm look-ul. Pentru a afla care sunt tendințele în materie de hairstyle, NewsBucovina a apelat la ajutorul specialiștilor în domeniu, care ne-au spus ce trebuie să facem în acest sezon.D'Anais

Am aflat de la Adriana Zar, de la salonul D’Anais, că în acest an se poartă foarte mult bobul graduat, pe o parte mai scurt și pe cealaltă parte mai lung, iar tunsorile trebuie să fie în scări. De asemenea, bretonul scurt a fost înlocuit în acest an de un breton lung. Rămân la modă împletiturile și cocul spaniol, iar în funcție de forma feței și a firului de păr se poartă buclele lejere și coafurile de inspirație retro accesorizate de broșe speciale pentru păr, mărgeluțe și coronițe. Dacă doriți să optați pentru o nouă culoare, Adriana Zar vă recomandă blondul, nuanțele arămii și cele cele ciocolatii, brunetul fiind exclus din tendințele acestei veri.

 

Aspectul părului pe perioada verii este foarte important întrucât razele solare au un efect termic ridicat, fapt ce duce la arderea, distrugerea pigmenților și la deschiderea cuticulei firului de păr. În acest caz recomandarea pe care o face hairstylist-ul este de a se purta pălării sau eșarfe de mătase care să protejeze părul, și desigur, să fie strâns într-un coc sau o coadă. Deoarece scalpul transpiră, glandele sebacee produc mai mult sebum, părul trebuie spălat mai des, cel puțin o dată la două zile. Tratamentele pe care le pot urma doamnele și domnișoarele după ce se întorc din concediu trebuie să fie pe bază de ulei de măsline, ricin sau argan.

Salon Ramely 2

Elena Ignea, de la salonul Ramely, ne-a dezvăluit că în acest an părul trebuie să fie cu volum, glamour și să fie inspirat din tendințele anilor 50-60. Hairstylist-ul susține că „a fi la modă este ceva comun”, de aceea, pentru fiecare persoană în parte trebuie creat un stil.

În privința coafurilor de zi, onduleurile sunt vedetele sezonului, fetele renunțând la părul întins cu placa. Se merge foarte mult pe un efect al părului cât mai natural, cu breton lung și cărare pe mijloc.

Fără îndoială, blondul este cea mai importantă tendință de colorare, dar se poate opta și pentru culori ale naturii.

Bucle Ramely

Părul, la fel ca și pielea are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, de aceea sfaturile pe care le oferă Elena Ignea vizează protejarea capului de razele solare, purtarea pe tot parcursul zilei a unei măști de păr hidratante și chiar aplicarea unui ulei de corp cu factor de protecție pe firul de păr.

O îngirijire corectă pornește de la un șampon bine ales, potrivit mai ales pentru pielea capului, în timp ce o mască rezolvă problemele firelor de păr. Altă recomandare este prinderea părului cu bentițe sau clame, folosirea moațelor și purtarea accesoriilor cu motive florale, hand-made, vintage, din broderie sau chiar folosirea unor perle.

 


Intră acum și în grupul de