Harsovschi explica de ce consilierii PSD au votat impotriva infiintarii unei gradinite in Obcini: „Cetatenii din Obcini nu au votat cu Ponta”


Intră acum și în grupul de

Lucian Harsovschi:

„Ii asigur pe suceveni ca am inteles votul dat de ei. Un vot prin care dezavueaza clar cum functioneaza administratia locala condusa de Ion lungu si alianta socialista. Si mai ales cum s-a facut campanie electorala in scoli si biserici. Am avut o campanie in care cuplul Dontu-Lungu au umblat peste tot si au umplut orasul de promisiuni. Pentru ca pe acest cuplu nu il intereseaza nimic, un proiect initiat de PNL a fost respins.

Lucian Harsovschi

Consilierii PSD au votat impotriva cetatenilor din Obcini, unde e urgenta nevoie de o gradinita si cladirea unde functioneaza APM si care a fost special realizata pentru o gradinita. Vreau sa arat azi structura votului, cei care au votat impotriva acestui proiect. Nu e corect sa vii si sa promiti ca ai solutii, dar cand ai solutia sa nu o votezi. Sa ne fie clar, PNL nu doreste desfiintarea nici unei institutii publice.

Solutia pentru sediul APM era Centrul Militar Judetean. Am discutat cu consilierii care nu au votat si ei au spus ca au facut asta pentru ca cetatenii din Obcini nu au votat cu PSD si Ponta. In plus, e un interes patrimonial pentru o cladire de peste 300.000 de euro, cu o cladire de la un privat. Noi vom continua pana vom avea solutie in Obcini pentru o gradinita noua.

Lungu a spus clar ca are solutii pentru Termica. Din 3 in 3 zile, suntem amenintati ca nu mai avem apa calda si caldura. Ieri, in CL nu am facut decat sa il mandatam pe Lungu sa se duca la Bucuresti la guvernul si prietenul sau Victor Ponta si sa deblocheze situatia pentru a avea un serviciu la primarie ca sa avem destributie de agent termic. Din iunie anul trecut, Termica e in insolventa si tot nu sunt solutii. Lungu are la dispozitie 30 de zile.”


Intră acum și în grupul de