Baisanu: Liderii USL Suceava ar trebui sa se intalneasca cel putin o data pe luna pentru a evita discutii in contradictoriu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Ştefan Băişanu, a declarat, joi, după şedinţa BPN a PNL, că este important ca USL să funcţioneze bine şi consideră că pentru ca acest lucru să se întâmple şi la Suceava e nevoie de comunicare între partenerii din USL Suceava.

„Este nevoie să avem întâlniri lunare, să discutăm toate problemele care apar. Nu e nevoie de pact de neagresiune. Pentru a evita discuţiile în contradictoriu ar trebui să ne întâlnim lunar, sau de câte ori este nevoie”, a spus deputatul liberal.

alexandru baisanu

Liderul PNL Suceava consideră că este normal să existe puncte de vedere diferite în PSD şi PNL privind anumite teme, dar că se poate ajunge la consens în cazul în care există comunicare între partenerii din USL Suceava.

Alexandru Băişanu a mai declarat că prioritar pentru PNL Suceava este în perioada următoare pregătirea bătăliilor electorale din 2014.

El a spus că în ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, PNL Suceava nu vede nicio problemă ca liberalii să candideze pe liste separate de PSD.

„PNL este un partid puternic, este al doilea partid din România şi poate candida pe liste separate. Nu trebuie să ne fie frică de aceste alegeri”, a mai spus Băişanu.


Intră acum și în grupul de