La descentralizate alternanta de clienti trebuie sa dispara

Flutur a spus intr-o conferinta de presa ca directorii institutiilor care au obtinut performanta si au atins parametrii stabiliti nu vor fi inlocuiti din functie, dar ca vor fi inlocuiti directorii care „nu si-au vazut de treaba”, care „poate sint prea obositi pe functie”, sau care „nu se pricep prea bine”, sau au avut rezultate modeste.

„E vorba de performanta, de atingerea unor parametri si daca unitatile au mers bine si nu sint elemente care sa duca la schimbare nu este nici o problema”, a spus Flutur.

El a subliniat ca „fenomenul schimbarii” trebuie privit pe termen lung si nu numai in primele zile dupa instalarea noii puteri.

„Fenomenul schimbarii trebuie privit in toti acesti patru ani si nu numai in primele zile ca a venit la conducere o noua forta politica.Trebuie sa se obisnuiasca si sefii institutiilor, daca performeaza si isi fac treaba merg inainte, daca nu, schimbarea este un lucru firesc”, a spus Gheorghe Flutur.

El a aratat ca modul gresit de lucru al vechii puteri a fost tradat de declaratiile unor lideri PSD care au afirmat, inaintea alegerilor, ca unii sefi de institutie „lucreaza la doua capete”.

„Ei vroiau sa se lucreze la un singur capat si acel capat sa