VIDEO//Tânărul care a blocat prima bandă de circulație în Gura Humorului pentru a-și cumpăra un suc a fost amendat


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a anunțat că a continuat verificările cu privire la imaginile publicate pe o rețea publică de socializare legate de o contravenție la regimul rutier, respectiv că în 17 decembrie 2022 pe b-dul Bucovina din orașul Gura Humorului șoferul unui autoturism BMW a oprit pe banda nr. 1 de circulație a sensului de mers Gura Humorului către Păltinoasa, astfel stânjenind circulația celorlalți participanți la trafic, totodată, fiind în zona de acțiune a indicatorului oprirea interzisă.

Vineri după amiaza la ora 17.06, pe b-dul Bucovina din orașul Gura Humorului a fost oprit autoturismul BMW, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din orașul Gura Humorului fără a purta centura de siguranță în timpul conducerii, totodată având Cartea de Identitate suspendată din 16.02.2022 din cauza netranscrierii la termen, fiind sancționat contravențional.

În ceea ce privește evenimentul rutier din 17.12.2022 acesta a declarat că a condus autoturismul BMW pe b-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, oprind în zona de acțiune a indicatorului oprirea interzisă pentru a-și cumpăra o sticlă de suc, fiind sancționat contravențional.

Cum face cumpărături un “Bombardier”? MIC Tutorial despre …”greața” de a respecta legea!

Cum face cumpărături un "Bombardier"? MIC Tutorial despre …”greața” de a respecta legea! (Personal cred că argeșenii sunt oameni de ispravă!) Azi a fost la Gura Humorului!

Publicată de NewsBucovina.ro pe Sâmbătă, 17 decembrie 2022

Intră acum și în grupul de