GROS de FALCA. Dar Gros de tot!


Intră acum și în grupul de

Rar mi-a fost dat să văd atâta mojicie într-un singur loc, într-o singură zi, la o singură persoană şi aia nu oricare, ci chiar ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Persoana de care vă povestesc a fost prezentă joi, la Rădăuţi, într-o vizită de lucru la Inspectoratul de Frontieră de aici, inspectorat pe care de altfel în urmă cu o lună, a anunţat că îl va muta la Sighetu Marmaţiei dintr-un motiv ce ţine de mult mai buna pregătire a oamenilor de acolo. Asta nu comentez.

Voi comenta însă modul în care Traian Igaş s-a comportat la Rădăuţi, atât timp cât presa a avut acces în preajma sa.

În primul rând, insul despre care vă spun a venit la întâlnirea cu presa, anunţată a avea loc în jurul orei 14, la ora 15 si un pic. A intrat în sala mică unde îi înghesuiseră gazdele pe ziarişti şi s-a aşezat fix în capul mesei. Fără să schiţeze măcar o urmă de scuză.

Exact ca un barman care după ce iese din tură se aşază la o masă în barul în care lucrează şi asteaptă să fie servit frumos şi respectuos de chelnerita cu care a făcut tura mai devreme. Şi repede, că se grăbeşte.

Partea frumoasă de aici începe pentru că alături de Igaş au mai venit la conferinţa de presă şi Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, şi şeful său pe linie de partid, în condiţiile în care Igaş este vicepreşedinte, iar Flutur prim-vicepresedinte al PDL, dar şi prefectul judeţului Sorin Popescu, ambii în calitate de gazde.

Şi cum Igaş nu schiţa nici măcar o idee că ar trebui băgaţi în seamă cei doi, Gheorghe Flutur a spus ironic la un moment dat: „domnu Igaş, atunci noi vă lasăm cu presa…..” şi dădeau să se retragă.

Ministrul, de pe scaun, bineînţeles: “Vai, dar cum se poate, luati şi voi un loc!”

La sugestia unui ziarist, masa la care stătea Igaş a fost întoarsă pe laterală, tot prefectul şi Gheorghe Flutur au făcut asta, şi s-au putut aşeza şi gazdele.

IATĂ OMUL !!!

Din punctul meu de vedere, Taian Igaş s-a purtat exact ca un fost tâmplar, care la vârsta de 24 de ani a reuşit să ia Bacalaureatul, dar nu sub Funeriu că il pica sigur, care nu poate demonstra dacă a fost acasă în primii săi şapte ani de viaţă, dar care printr-o ironie a sorţii ajunge ministru.

Nu am intentionat nici o secundă să îl apăr cumva pe Gheorghe Flutur. Sunt convins că o poate face singur. Însă obrăznicia şi proasta creştere, care sunt ingrediente obligatorii ale multor dintre cei care formează actualul Guvern BOC fără număr, deranjează.

Şi IGAŞ nu are obrazul gros. El e GROS de FALCĂ. Prietenii Elenei Udrea ştiu de ce!

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de