Două seminarii susținute de psihologii Irina Ana Babău și Mihai Marius Moisiu la Pub Thales din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

seminarLa Pub Thales din municipiul Fălticeni vor avea loc vineri, 4 martie a.c., de la ora 18.00, două seminarii de psihologie.

Primul seminar,  intitulat ”Performanța ca sport”, va fi susținut de Irina Ana Babău, psihoterapeut și psiholog sportiv, și va consta într-o dezbatere cu privire la importanța antrenamentului mental în orice domeniu al vieții.

”Provocările necesită uneori abilităti de campion pentru a fi depașite, iar viața presupune o întreaga serie de competiții în care uneori reușim, alteori căpătam experienta pentru viitoarele confruntări. Ca reprezentant regional al Asociației de Psihologie Sportiva și psihoterapeut specializat va invit să cunoasteți principiile conform cărora în sport și în organizații, în echipe , sau în viață în general, echilibrul mental și dorința de performanță va conduc înspre success”, a declarat Irina Ana Babău.

Cel de-al doilea seminar se intitulează “Limbajul nonverbal şi îmbunătăţirea comunicării în relaţia de cuplu” și va fi susținut de psihologul Mihai Marius Moisoiu.

”Un seminar pe parcursul căruia vor fi puse în discuţie şi studiate particularităţile limbajului nonverbal la El şi la Ea, strategiile pentru menţinerea pe termen lung a unui cuplu armonios,  modalităţile prin care pot fi gestionate problemele de comunicare, soluţiile prin care un cuplu plafonat, de genul El şi Ea <<colegi de apartament>> poate să redevină dinamic şi plin de afectivitate şi, nu în ultimul rând,  semnele nonverbale ce pot indica faptul că unul dintre parteneri a minţit, minte sau se pregăteşte să mintă”, a arătat Mihai Marius Moisiu.


Intră acum și în grupul de