Lorelai Mironescu renunta la SCS Suceava dupa doi ani si jumatate de munca. Afla de aici cine ii ia locul


Intră acum și în grupul de

Începând de marţi (5 iulie 2011) Shopping City Suceava face schimb de specialist marketing. Cu alte cuvinte, Anca Ciutac va fi persoana care va ocupa această funcţie în locul celei care a condus departamentul până acum, timp de doi ani si jumătate, dra Lorelai Mironescu.

În vârstă de 28 de ani, fosta deţinătoare a funcţiei, încă din luna septembrie a anului 2008, nu a fost înlocuită, ci a acceptat o nouă provocare pe o poziţie similară la Shopping City Sibiu.

„La baza deciziei de a veni în Sibiu au stat şi câteva motive de ordin personal, iar aici voi încerca să-mi îndeplinesc cu brio atribuţiile pe care le voi primi, măcar la fel de bine ca la Suceava”, ne-a declarat Lorelai Mironescu.

Despre Anca Ciutac nu se cunosc prea multe date, ea fiind până la ora numirii, coleg de echipă cu Lorelai Mironescu. Contactată de reporterii NewsBucovina.ro, noul specialist marketing a refuzat sa dea mai multe date personale despre ascensiunea în poziţia cea nouă.

Pe pagina de facebook a noului PR de la SCS Suceava se precizează doar faptul că a lucrat până acum ca asistent manager la Suceava, în cadrul DTZ.


Intră acum și în grupul de