De ce ai nevoie pentru a-ți face munca de acasă mai confortabilă


Intră acum și în grupul de

Odată cu pandemia, munca de acasă a devenit „the new muncă” pentru toată lumea. De acasă nu au muncit doar cei angajați la firme, ci și elevii și studenții. Indiferent dacă te conectai la ore sau la întâlniri virtuale la muncă, laptopul devenise oaza de apă din deșert, devenind indispensabil. Totuși, a trecut timpul și nu mai muncește chiar totă lumea de acasă, dar mai mult ca sigur că lucrurile au devenit mai relaxate și lumea din când în când mai stă și de acasă.

Astfel, în acest articol, vom discuta despre cum să îți faci munca de acasă mai confortabilă. Dacă ești acasă în pauza de masă și ai dat peste acest articol, aruncă un ochi și vezi ce-ți face munca de acasă puțin mai ușoară și plăcută.

E mai cool să muncești de acasă?

Lucrul de acasă a devenit o practică tot mai adoptată de către angajatori, oferindu-le posibilitatea angajaților de a munci mai cu spor, că doar altfel muncești când ești la tine în pat și cu pătura pe tine. Totul e mai bine, nu mai este nevoie să te trezești devreme pentru a ajunge la birou, nu mai stai să pierzi tramvaiul și să te enervezi, nu mai stai la coadă la covrigi, cafeaua o faci acasă. Pe scurt, avantaje.

Cu toate acestea, mai există și oameni cărora le place să vină la birou, deoarece nu se pot concentra acasă. Și dacă stai un pic să te gândești, și la tine acasă există mici dezavantaje. Poate se apucă vecinul de vizavi să dea cu bormașina fix în ziua în care stai acasă sau orice altceva. Cu toate acestea, pentru mulți, lucrul de acasă tot e mai benefic.

Coolerul pentru laptop – mai ales dacă lucrezi din pat

Primul din lista de lucruri de care ai nevoie dacă lucrezi de acasă este un cooler de laptop. Dacă te trezești și lucrezi de acasă, relaxat în pat cu o păturică și câteva gustări, cu siguranță vei aprecia importanța unui cooler pentru laptop. De ce e atât de important? Deoarece, laptopurile au nevoie de răcire constantă, iar dacă tu stai cu laptopul pe picioare toată ziua, nu o să paotă să se răcească cum trebuie.

Dacă ai un laptop de gaming, probabil că știi deja cât de mult e solicitat și cât de multă căldură produce. De aceea, i-ar prinde foarte bine un cooler de laptop. Practic, acest cooler este o măsuță cu niște ventilatoare, pe care îți așezi laptopul, iar atunci când se încălzește, o conectezi la dispozitiv, declanșând ventilatoarele. Astfel, nu doar că ai o suprafață comodă pentru laptop, dar te bucuri și de un sistem eficient de răcire.

În cazul în care nu soliciți chiar atât de mult laptopul, poți opta pentru o masă pentru laptop fără acele ventilatoare. Poți alege un model compact, unde are loc doar laptopul sau unul mai generos, cu spațiu și pentru un mousepad și tastatură. În momentul în care începe programul de lucru, scoți masa, iar la finalul zilei o strângi, și în tot timpul ăsta tu stai în pat. După ce ai terminat programul de muncă, trebuie doar să strângi coolerul pentru laptop sau masa în funcție de ce ți-ai ales și o depozitezi într-un dulăpior.

O pereche de căști – atât pentru întâlnirile online, cât și pentru puțină muzică

Când muncești de acasă, tot nu scapi de meeting-uri, că dacă era așa se numea direct concediu. Ca să nu audă tot blocul ce se vorbește în meeting-urile online, mai ai nevoie și de o pereche de căști. În cazul ăsta ai de ales dintre două variante, iar asta ține de ceea ce preferi. Prima opțiune pe care o ai sunt niște căști pe care le bagi în urechi. Ele sunt bune, funcționează, dar s-ar putea să devină inconfortabile la un moment dat. A doua opțiune sunt căștile over the ear care acoperă și mai bine sunetul din jurul tău.


Intră acum și în grupul de