Flori și felicitări personalizate oferite, în trafic, doamnelor și domnișoarelor din partea polițiștilor suceveni


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni s-au aflat miercuri, 8 martie, în mijlocul comunităţii, atât în mediul urban cât şi în mediul rural pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii şi, totodată pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu acest eveniment.

Poliţiştii rutieri şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, au  oferit doamnelor şi domnişoarelor aflate în trafic, flori şi felicitări personalizate, arată Poliția Județeană Suceava.

Acţiunile s-au desfăşurat în zona centrală a municipiului Suceava, dar şi în zona Gării Burdujeni.

Poliţiştii au felicitat  participantele la trafic si le-au urat o primăvară frumoasă, fără evenimente rutiere, transmiţând, în acelaşi timp si mesaje educative pe linie de circulaţie, mesaje care de altfel au fost  foarte bine recepţionate de şoferiţe.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului TF Suceava au împărţit flori doamnelor aflate pe peronul gării şi în sala de aşteptare dar şi angajatelor CFR. Cu această ocazie au fost promovate şi recomandări cu privire la siguranţa personală şi patrimonială şi siguranţa pe timpul călătoriei cu trenul.


Intră acum și în grupul de