Tânărul care a căzut vara trecută de la etajul cinci al unui bloc aflat în construcție din comuna Șcheia a murit, pe 3 februarie, la spital


Intră acum și în grupul de

Aproximativ jumătate de an în urmă am relatat despre un accident de muncă în satul Sf. Ilie din comuna Șcheia, unde un tânăr muncitor a căzut de la etajul 5 al unui bloc aflat în construcție.

Acesta a fost grav rănit, însă a supraviețuit căderii. Cu toate acestea, în data de 3 februarie, tânărul de 24 de a murit la spital unde a fost transportat din cauza insuficienței respiratorii acute şi bronhopneumoniei.

Amintim că tânărul din comuna Șerbănești angajat cu contract de muncă la o companie de construcții. În data de 9 iulie 2019, acesta efectuau lucrări de construcție pe planșeul de la etajul cinci al blocului din Șcheia. La un moment dat, pe fondul neatenției, tânărul a sărit pe placa de polistiren ce acoperea golul de vizitare, fără să știe că sub plăcile de polistiren, anterior, au fost demontate panourile existente. Prin urmare, acesta a căzut în gol până la subsolul blocului, accidentându-se grav.

În urma celor întâmplate tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a suferit o intervenție chirurgicală şi a rămas internat, sub supraveghere medicală, timp de aproximativ două luni de zile, după care a fost externat şi transferat la Clinica Căminul Sf. Sava din București pentru recuperare. 

Ulterior, în data de 29 ianuarie 2020, tânărul din nou a ajuns a spital, fiind diagnosticat cu insuficiență respiratorie acută şi bronhopneumonie.

Peste câteva zile, acesta a murit.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de