Un afacerist sucevean a fost reținut într-un dosar de înșelăciune. Ar fi creat un prejudiciu de peste 115.000 lei în dauna a trei societăți comerciale


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au efectuat marți, 8 iunie, trei percheziții în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Suspectul este un bărbat din comuna suceveană Baia. În perioada 2016-2019, fiind reprezentantul a două firme, el ar fi indus în eroare alte trei societăți comerciale din Satu Mare. Concret, suceveanul nu ar fi achitat pentru niște produse în valoare de 115.819,56 lei. În același timp, el a mimat plata, emițând instrumente de plată având cunoștința că nu sunt suficiente fonduri în cont.

În urma perchezițiilor au fost ridicate telefoane mobile, înscrisuri și documente cu valoare probatorie. Totodată, suceveanul a fost dus la audieri și ulterior reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii din cadrul SICE – Biroul de Investigare a Criminalității din Mediul de Afaceri, sub supravegherea procurorului de caz din cadrulParchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de