Suceava Noastră: Primarii din alte oraşe merg la Operă, Teatru sau Filarmonică pentru a da un exemplu. Cel al Sucevei dă cu mătura până când sucevenii îl vor trimite pe făraş


Intră acum și în grupul de

Iniţiatorul asociaţiei Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, a apreciat, vineri, că acţiunea primarului Sucevei, Ion Lungu, de a ieşi la măturat pe străzile oraşului în prezenţa camerelor de filmat arată că progresul Sucevei în 11 ani s-a limitat la schimbarea măturoiului şi a cizmelor de cauciuc.

Într-un comunicat de presă, Dan Ioan Cuşnir arată că primarii altor oraşe merg la activităţi culturale sau sportive pentru a da un exemplu de urmat în timp ce primarul Sucevei se limitează la acţiunea de a mătura.

Maturoiul

„În timp ce domnul Ion Lungu, încă primarul Sucevei, da cu măturoiul ca acum 500 de ani, primarul din Botoşani merge la Filarmonică, primarul din Iaşi la Operă, primarul din Târgu Mureş la Teatru. Primarul din Galaţi merge la patinoarul acoperit pentru a vedea cum echipa de hockei câştigă campionatul naţional şi datorită faptului că edilii acestui oraş au înţeles cât este de important să creezi condiţii pentru a obţine performanţă.

Al nostru dă cu matura, sugerându-ne că progresul Sucevei în ultimii 11 ani s-a limitat la schimbarea măturoiului şi a cizmelor de cauciuc. Deşi simte că „e pe făraş”, domnul Ion Lungu continuă telenovela mediatică pe care o trăiesc Sucevenii în ultimii 11 ani. Domnule Ion Lungu, nu mai este mult până când cetăţenii Sucevei vă vor trimite acolo unde vă este locul: de cealaltă parte a măturoiului, adică pe făraş.

Curăţenia în faţa camerelor de filmat trebuie să facă loc unei curăţenii reale a Sucevei, o curăţenie atât fizică dar şi morală. Dar pentru aceasta, întâi trebuie Să Ne Luăm Oraşul Înapoi! Pas cu Pas!”, se arată în comunicatul semnat de Dan Cuşnir, iniţiator Suceava Noastră.


Intră acum și în grupul de