S-a găsit înlocuitor pentru BĂIȘANU. În prima fază, pentru CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Alexandru Băișanu are în sfârșit înlocuitor. Şi asta după ce o seamă de zvonuri care bântuiau sediul PNL dădeau ca imposibilă această variantă. Este vorba însă despre Băișanu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, al cărui ”egal” a fost desemnat în persoana lui Ilie Niță.

Niță a câștigat, dacă se poate spune astfel, competiția cu Raul Rotaru, același Rotaru pe care tandemul de la Iași, Cristi Adomniței-Relu Fenechiu l-au dat deoparte la Gura Humorului, impunându-l drept deputat pe un arhinecunoscut, Radu Surugiu. Asta in pofida faptului că era susținut de primarul de Humor, Marius Ursaciuc.

Raul Rotaru incă nu a apucat sa vadă biroul de vicepreședinte al lui Băișanu că își dorea deja funcția. În cazul în care mai și reușea, ar fi fost ”aroganța” lui Ursaciuc și semnalul că Băișanu nu mai înseamnă mare lucru în partid. Dar nici scorul de 13-11 cu care a fost învins Rotaru (a se citi Marius Ursaciuc) nu înseamnă că Băișanu mai are mare putere.

Acum că PNL Suceava a reușit să îi găsească înlocuitor lui Băișanu pentru funcția de vicepreședinte al CJ, se așteaptă cu sufletul la gură să fie identificată persoana care să îl poată înlocui pe acesta și la șefia partidului.

Surse din partid susțin că se lucrează însă, intens, și la acest proiect.

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de