Prefectura Suceava cere primarilor din mai multe localități să trimită documentația necesară pentru finanțarea unor proiecte PNDL


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că obiectivele de investiții din localităţile Arbore, Bălcăuți, Bogdănești, Bunești, Drăgoiești, Dumbrăveni, Fîntînele, Forăști, Frasin, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Verești, Vulturești, Zamostea au fost incluse în Programul Național de Dezvoltare Locală, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

palatul administrativ prefectura consiliul judetean (2)

Potrivit unui comunicat de presă, în vederea încheierii contractelor de finanțare beneficiarii programului sunt obligați să transmită documentele necesare, după cum obiectivele sunt noi sau în continuare, așa cum acestea sunt definite în legislația privind aprobarea Programului Național de Dezvoltare Locală.

Prefectura Suceava menționează că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca autoritate responsabilă la nivel național în derularea Programului Național de Dezvoltare Locală, a solicitat, în urmă cu o săptămână,  prefecturilor din țară, sprijin privind contactarea unităților administrativ-teritoriale care nu au încheiat contractele de finanțare multianuale.

„Ca urmare a celor de mai sus, pentru evitarea pierderii finanțării obiectivului/ obiectivelor de investiții din fondurile Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Instituția Prefectului – județul Suceava a solicitat primăriilor transmiterea până la data de 09 decembrie 2016, a documentelor necesare aferente obiectivului/ obiectivelor de investiții din uat-urile respective”, menționează Prefectura Suceava.

Sursa citată arată că datele solicitate vor fi trimise în original, prin poştă, având ca destinatar Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice – Direcţia Generală Dezvoltare Regională şi Infrastructură. (N.B.)


Intră acum și în grupul de