Cătălin Nechifor: Așteptările pe care le-am avut la modernizarea aeroportului au fost realiste. Felicitări și președintelui Flutur și celorlalți care au făcut ca pe aeroport cinci companii aeriene să opereze zboruri regulate


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, vicepreședinte al Pro România, a felicitat pe toți cei care au contribuit ca Aeroportul Suceava să aibă cinci companii aeriene care să opereze zboruri regulate.

„Felicitări din suflet tuturor celor care se ocupă de aeroportul Suceava, pentru că după 6 ani de când am terminat lucrările de modernizare s-a ajuns să avem un număr de 5 companii aeriene care asigură zboruri cu caracter regulat”, a transmis Cătălin Nechifor.

El și-a reamintit discuțiile pe care le-a avut la vremea respectivă cu directorul aeroportului, Ioan Măriuța, dar și cu ceilalți colegi din aeroport și din Consiliul Județean Suceava, și poate să spună acum că așteptările de atunci au fost realiste.

Nechifor a spus că până sucevenii vor avea autostrăzi, au un aeroport internațional modernizat cu multe companii și multe destinații și și-a exprimat speranța că, de acum înainte, vor fi și prețuri rezonabile.

„Felicitări și președintelui Flutur și tutor celorlalți care au făcut ca acest vis să devină o realitate și sunt împlinit că putem împreună să lăsăm ceva important celor care vin după noi. Despre asta e vorba”, a conchis Cătălin Nechifor.

Din primăvara acestui an pe Aeroportul Suceava vor opera curse regulate externe și interne, companiile Ryanair, Blue Air și TUI Fly Belgium alături de companiile Wizz Air și Tarom care operează pe aeroportul sucevean după modernizare.


Intră acum și în grupul de