Gheorghe Flutur îl va propune tot pe premierul demis Florin Cîțu pentru funcția de prim ministru la consultările de la Cotroceni


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava, are mandat din partea Biroului Executiv Național al PNL să-l propună la consultările de luni de la Palatul Cotroceni tot pe Florin Cîțu pentru funcția de prim ministru.

Președintele Klaus Iohannis a invitat, luni, partidele parlamentare la Palatul Cotroceni pentru începerea consultărilor privind formarea unui nou guvern după ce Guvernul Florin Cîțu a fost demis, marți, cu 281 de voturi, cel mai mare număr de voturi înregistrat la o moțiune de cenzură împotriva guvernului.

Gheorghe Flutur va face parte din delegația care va reprezenta PNL la consultările convocate de Iohannis alături de președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Rareș Bogdan, Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.

PNL a decis, joi seara, în ședința  Biroului Executiv Național, în unanimitate ca nominalizarea partidului  pentru funcția de prim-ministru să fie tot Florin Cîțu, prim-ministru demis.


Intră acum și în grupul de