Flutur: „E greu in opozitie. Cine are sa ramana cu noi sa ramana. Cine nu, nu”


Intră acum și în grupul de

„Turismul ăsta la primari şi şefi de deconcentrate a  însemnat o destabilizare”, susţine secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, care consideră că după 25 de ani nereuşiţi de tranziţie ar trebui să se stabilească până la ce nivel în cadrul sistemului sunt funcţiile politice.

El a arătat într-o conferinţă de presă că cei din vechiul PNL au avut o formulă de guvernare în defunctul USL şi mai sunt şefi de descentralizate aflaţi în funcţie cu susţinere politică, dar că este o chestiune de respect faţă de electorat ca aceştia să aleagă dacă vor la putere sau în opoziţie.

„E o chestiune de respect faţă de electorat. Nu poţi fi la putere şi în opoziţie. Bigamia politică şi duplicitatea costă”, a spus liderul PNL care a arătat că în cadrul procesului de armonizare a structurilor PNL şi PDL în noul PNL va trebui să existe discuţii colegiale privind această situaţie.

Flutur Balan Harsovschi PNL sigla (4)

Flutur a mai spus că PNL este în opoziţie şi că nu poate accepta duplicitatea.

„Ei trebuie să hotărască. Dorul PSD de anumite combinaţii l-am văzut şi între tururi cu acel USL doi virgulă zero. Pricep să citesc când încearcă să îţi bage vrajba în casă pentru că am plătit şi noi acest gen de trădări”, a spus Flutur.

El consideră că cei care doresc să rămână în funcţii la instituţii să o facă, dar să plece şi din partid.

 „E greu în opoziţie. Cine are să rămână cu noi să rămână. Cine nu, nu”, a conchis Flutur.


Intră acum și în grupul de