Liderul PNL Suceava: Ion Lungu este total lipsit de viziune. Totul e o încâlceală, fără o idee unitară în 12 ani de „Dinastie Lungu”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a apreciat, marţi seara în emisiunea Ora de politică cu Mihai Chira că după 12 ani cu Ion Lungu primar acesta deja vede o „Dinastie Lungu” la conducerea Sucevei.

Bălan a spus că are această percepţie după ce a văzut că „Dinastia Lungu” a fost prezentată „în toată splendoarea familială” la sfinţirea Catedralei din Suceava a fost „o poveste de familie” unde Ion Lungu a ales ca „familia să fie exponentul forţei şi puterii politice la Suceava”.

catedrala (118)

Bălan a făcut referire la faptul că Ion Lungu şi-a adus pe scena unde s-a oficiat sfinţirea catedralei membrii familiei sale, în timp ce el, sau Gheorghe Flutur, sau viceprimarii, au stat alături de miile de credincioşi.

El a arătat că Ion Lungu este un primar lipsit de viziune, iar în ceea ce priveşte planuri de dezvoltare nici nu poate fi vorba.

„Lucrurile sunt într-o încâlceală pentru că nu exprimă o idee unitară, a unui arhitect, a unui om care pricepe, a unei echipe, ca lucrurile să se lege între ele”, a spus Bălan.

El s-a întrebat ce ar putea fi mai rău în Suceava faţă de ceea ce e acum cu Ion Lungu primar.

„Ce am avea noi de pierdut după 12 ani în care am văzut neputinţa lui Ion Lungu şi puţinele proiecte de care putem vorbi în municipiul Suceava? Ce am putea pierde dacă vedem oameni determinaţi să facă, să schimbe ceva în Suceava şi ce poate fi mai rău decât este azi în Suceava?”, s-a întrebat Ioan Bălan.

El consideră că oricine ar prelua funcţia de primar, lucrurile ar cunoaşte o schimbare în municipiul reşedinţă de judeţ.

„În Suceava s-ar întâmpla să vedem lucruri schimbate. Astăzi vedem o Suceavă mohorâtă, o Suceavă pe care noi sucevenii o iubim, dar cu care, din păcate trebuie să recunoaştem, nu ne mândrim(…) poate din prisma neimplicării pentru că nu avem curaj să schimbăm lucruri. Dacă am greşit o dată, poate nu am ştiu. Dacă am greşit a doua oară, poate am fost păcăliţi. Dacă am greşit a treia oară e mult. E mult prea mult. A greşi a patra oară nici nu încape în socoteală ”, a spus Bălan.


Intră acum și în grupul de