Primarul Ion Lungu pleaca din echipa lui Flutur si se insinueaza in echipa lui Nechifor


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, PDL-istul Ion Lungu, a anunțat în mod oficial miercuri, că nu mai este membru al acestui partid și că a devenit independent politic.

 

Nechifor Lungu an scolare Colegiu Stefan cel Mare (8)

Ion Lungu a făcut declarația  într-o conferință de presă în care a explicat că din data de 22 septembrie și-a declarat independența din punct de vedere politic și că a înregistat oficial documentul la secretarul Consiliului Local.

 

Ion Lungu nu a negat că intenționează să se înscrie într-un alt partid politic.

 

”Acest lucru l-am anunţat încă din vara anului 2012 imediat după ce am câştigat un nou mandat de primar  deoarece nu aveam majoritate în Consiliul Local , preferînd să lucrez pentru suceveni și să nu blochez proiectele oraşului, lucru pe care îl consider eu că l-am reuşit.Aceeaşi situaţie este şi astăzi în Consiliul Local al Muncipiului Suceava, unde nu este o majoritate clară, lucru ce s-a putut observa în ultimele trei şedinţe”, a mai spus Lungu.

 

El a menționat că are o imensă responsabilitate în faţă suceveni care l-au votat de trei ori primar al oraşului.

 

”Vă asigur că voi colabora cu toate grupurile de consilieri din Consiliul Local şi voi face tot posibilul să promovăm cât mai multe proiecte în interesul cetăţenilor şi al municipalităţii”, a mai spus Lungu.

lungu

Președintele PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat la puțin timp după anunțul demisiei lui Ion Lungu că se aștepta la acest gest pentru că primarul era de mai mult timp un apropiat al PSD.

 

”Nu ne-a luat prin surprindere acest anunt. In realitate starea aceasta de așa zisă independență este de fapt o declarație de dragoste la PSD”, a mai spus Ioan Bălan.

Liderul ACL(PDL) Suceava l-a acuzat în urmă cu câteva zile pe Ion Lungu că încearcă să constituie o nouă majoritate în Consiliul Local Suceava în jurul PSD și că face presiuni asupra consilierilor locali PDL Suceava să demisioneze din partid și să sprijine o majoritate a PSD.


Intră acum și în grupul de