„HM Mireasa” – primul magazin cu articole de nunti si botezuri din Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava anunţă deschiderea primului magazin cu articole pentru nunţi şi botezuri „HM Mireasa”. Situat vis-a-vis de Takko Fashion, magazinul „HM Mireasa” complează mixul variat de retaileri din parcul comercial, prin articolele şi serviciile pe care le pune la dispoziţia clienţilor.

Fie că au deja în minte un model preferat de rochie de mireasă, pe care l-au găsit în cataloagele caselor de modă, fie că au nevoie de îndrumarea specialiştilor în domeniu, viitoarele mirese pot alege rochia potrivită din modelele aflate în magazin sau aceasta poate fi realizată după propriile preferinţe.

Pe lângă articolele de nuntă şi botez, în magazinul „HM Mireasa” pot fi găsite ţinute pentru evenimente deosebite, atât pentru doamne şi domnişoare, cât şi pentru copii. Acestea pot fi realizate şi la comandă.

Materialele de foarte bună calitate, tehnica execuţiei şi designul, asigurate în atelierele proprii de producţie, precum şi pretul de producător, sunt caracteristicile magazinului „HM Mireasa”, ce îşi aşteaptă clienţii cu reducere de 30% la toate articolele, până la sfârşitul lunii iunie.


Intră acum și în grupul de