Concert extraordinar SNAP, la Shopping City Suceava!


Intră acum și în grupul de

Sucevenii vor putea asista sâmbătă, 1 mai, la un super concert Snap, care va avea loc de la ora 19:00, la Shopping City Suceava. În deschidere, publicul va putea urmări demonstraţii de electro-dance, susţinute de Dance Generation şi DJ Vlado.

Snap a concertat pentru prima dată în România în anul 1992, în deschiderea marelui show Michael Jackson, de la Bucureşti. Pe plan mondial, Snap a vândut peste 57 de milioane de albume şi a câştigat peste 200 de discuri de aur şi platină. Membrii celebrei trupe americane vor interpreta la Suceava melodii noi dar şi câteva dintre piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume, cum ar fi: „The Power”, „Oops Up” sau „Rhythm is a Dancer”.

Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în data de 17 aprilie a.c., însă din cauza norului de cenuşă provocat de erupţia vulcanului din Sudul Islandei, care a blocat traficul aerian al mai multor ţări europene, cursele aeriene între aeroporturile din Frankfurt şi Bucureşti au fost anulate iar artiştii americani nu au mai putut să ajungă la Suceava.

Dance Generation reprezintă comunitatea internaţională a dansatorilor de electro-dance, un nou stil de dans originar din Franţa, care a cucerit Europa. În Romania, Dance Generation a organizat constant concursuri la nivel naţional, campionii reprezentându-ne ţara în competiţiile internaţionale.

Printre aceştia se numără CriZZa (Bistriţa) şi CelZiDor (Galaţi), doi dintre membrii Dance Generation invitaţi să danseze pe 1 mai 2010 în deschiderea concertului SNAP la Shopping City Suceava. Al treilea invitat, Gebe din Cluj, a fost membru în juriul primului concurs Vertifight organizat în Romania (Vertifight reprezentând brandul internaţional al competiţiilor de electro-dance).
Ilustraţia muzicală (electro-house) este asigurată de DJ Vlado din Suceava, un tânar axat pe promovarea curentelor moderne inedite, atât în oraşul său natal, cât şi în alte judeţe.


Intră acum și în grupul de