Admitere Suceava 2015: Elevii de nota 10 au preferat CN „Ştefan cel Mare” Suceava, „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi şi Liceul Tehnologic din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Cei 12 elevi suceveni cu media de admitere zece au fost repartizaţi, marţi, la licee şi colegii din Suceava, Gura Humorului, Rădăuţi şi Vicovu de Sus, iar cea mai mare ultimă medie de admitere 9,71,fiind înregistrată la specializarea ştiinţele naturii-bilingv engleză de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, în timp ce cea mai mică ultimă medie de admitere,2,48,  s-a înregistrat la Liceul Tehnologic nr. 1 din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit edu.ro, cea mai mare ultimă medie de admitere din judeţul Suceava este 9,71 la specializarea ştiinţe ale naturii- bilingv engleză de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, a doua cea mai mare ultimă medie de admitere este 9,70 la specializarea matematică- informatică bilingv engleză de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, iar la aceeaşi specializare de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava ultima medie de admitere este 9,61.

La Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, la specializarea ştiinţele naturii, ultima medie de admitere a fost 9,47, la specializarea matematică-informatică bilingv germană de la acelaşi colegiu, ultima medie de admitere a fost 9,43.

La specializarea matematică-informatică, ultima medie de admitere a fost 9,39 la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava şi 9,38 la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, 9,25 la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, 9,08 la Colegiul “Mihai Eminescu” Suceava, 8,99 la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc şi Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, 8,88 la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, 8,36 la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, 8,20 la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, 7,77 la Colegiul Tehnic Rădăuţi, 7,22 la Colegiul de Informatică “Spiru Haret” Suceava, 7,04 la Liceul Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei şi Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret.

admitere

La specializarea Ştiinţe Sociale- bilingv engleză, cea mai mică medie de admitere este 9,24 la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, la specializarea Ştiinţe sociale –ultima medie de admitere este 9,19 la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, 9,11 la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, 8,66 la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, 8,64 la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, 8,08 la Colegiul Tehnic Rădăuţi, 7,99 la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni, 7,81 la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, 7,76 la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, 7,64 la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc şi 7,08 la Colegiul “Andronic Motrescu” Rădăuţi şi Liceul Tehnologic “Ion Nistor” Vicovu de Sus.

La specializarea filologie- bilingv engleză, la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava ultima medie de admitere a fost 9,06, la acelaşi colegiu ultima medie de admitere la specializarea filologie-bilingv franceză a fost 8,34.

La specializarea filologie, La Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava ultima medie de admitere a fost 8,59, la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi-8,43, la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni- 8,29, la Colegiul “Alexandru cel Bun”Gura Humorului- 8,13, la Colegiul de Arte “Ciprian Porumbescu” Suceava- 7,99, la Colegiul Tehnic Rădăuţi- 7,94, la Colegiul Naţional de Informatică”Spiru Haret” Suceava- 7,92, la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni-7,67, la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă”Câmpulung Moldovenesc şi Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret- 7,61.

Cea mai mică medie de admitere din judeţul Suceava a fost 2,48 la Liceul Tehnologic nr. 1 Câmpulung Moldovenesc, la specializarea electric, urmată de 2,59 la specializarea mecanică de la Liceul Tehnologic “Oltea Doamna” din Dolhasca, 2,89 la specializarea industrie textilă şi pielărie de la acelaşi liceu, 2,92 la specializarea industrie alimentară de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi, 3,12 la specializarea mecanică de la Colegiul Tehnic “Laţcu Vodă” Siret, 3,14 la specializarea construcţii, instalaţii şi lucrări publice de la Colegiul “Vasile Lovinescu” Fălticeni.

În judeţul Suceava un număr de 12 candidaţi au media zece la admiterea în liceu, respectiv Sergiu Nicolae Avăcăriţei, Claudiu Florin Costeniuc şi Marius Paul Daniş care au fost repartizaţi la specializarea matematică-informatică de  la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, la acelaşi colegiu fiind repartizaţi şi Ioan Iustin Lazăr şi Bianca Lorena Luca la specializarea Ştiinţele Naturii.

La Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, la specializarea matematică-informatică au fost repartizaţi decariştii Georgiana Covaliu, Daria Justina Gheorghiu, Maria Ivona Moglan şi Ana Otilia Pintilescu.

La Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, la specializarea ştiinţe ale naturii a  fost reparţizată decarista  Florentina Giorgiana Donisan, iar la specializarea matematică-informatică Paul Dimitrie Şoflău.

Gabriela Ursachi care are media de admitere zece a fost repartizată la Liceul Tehnologic “Ion Nistor” Vicovu de Sus la specializarea matematică-informatică.


Intră acum și în grupul de