Radu Tudor Ciornei și Gheorghiță Mîndruță, deschid listele Alianței USR PLUS Suceava la Camera Deputaților și, respectiv, Senat


Intră acum și în grupul de
Radu Tudor Ciornei, candidatul USR-PLUS pentru Camera Deputaților

Alianța USR PLUS a organizat, în acest week-end, alegerile pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, iar cei 163 de delegați, desemnați anterior prin votul membrilor filialelor USR și PLUS din județul Suceava, au stabili ierarhia finală, anunță organizația suceveană.

Astfel, în urma votului, la Camera Depuțiaților lista este deschisă de Ciornei Radu Tudor urmat de Buburuzan Lorena, Rey Adrian-Radu, Vacariuc Mircea-Călin, Boca Vasile, Grigoraș Augustin Aurel, Zbranca Viorel, Moldovicean Gavril, Hazi Maricel Vlăduț și Țăran Ioan Marinel

La Senat, lista este deschisă de Mîndruță Gheorghiță urmat de Popescu Nicolae-Daniel, Clopotari Adrian Ștefan, Ursu Gianina Carmen.

„USR PLUS dovedește încă o dată că este singurul partid din România în care candidații la funcții interne sau politice sunt aleși democratic, prin votul membrilor, nu dictați și ordonați în spatele ușilor închise”, se arată în comunicatul alianței.

Potrivit USR-PLUS, alegerile parlamentare „sunt punctul crucial al efortului pe care l-am început împreună, îl continuăm împreună și nu vom renunța până când România nu va fi o țară sănătoasă și guvernată bine”.

De remarcat este că actualul deputat sucevean USR, Daniel Popescu, nu a obținut un loc eligibil, el fiind al doilea pe lista alianței pentru Senat.


Intră acum și în grupul de