Corneliu Popovici și Aurel Olărean deschid listele PMP Suceava pentru Camera Deputaților și Senat


Intră acum și în grupul de

Corneliu Popovici și Aurel Olărean deschid listele PMP Suceava pentru Camera Deputaților și Senat potrivit deciziei Colegiului Județean al PMP Suceava.

corneliu-popovici-3

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a anunțat, vineri, deciziile adoptate de Colegiul Județean al PMP Suceava privind listele de candidați ai organizației.

Astfel, lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Corneliu Popovici, fiind urmat de Sorin Andrei, Marian Andronache, Dan Dumitru Vasile, Petru Juravlea, Anca Mihaela Bâtlan, Sorin Robu, Cristian Gheorghe Sidor, Mircea Cristian Pintilie, Camelia Ivasoc, Iulia Pintilie, Gheorghe Jucan și George Olari.

Pentru Senat, lista este deschisă de fostul primar de Rădăuți, Aurel Olărean, fiind urmat de Cristian Vancea, Lenuța Bălan, Nicoleta Cobzariu și Constantin Muntean.

Popovici a spus că listele sunt echilibrate, având reprezentanți din tot județul și din organizațiile PMP și UNPR care au fuzionat sub sigla PMP.

El a explicat că listele urmează să fie validate de Consiliul Național al PMP și semnate de președintele partidului, Traian Băsescu, iar apoi depuse la BEJ Suceava.

Liderul organizației municipale Suceava a PMP, Marian Andronache, a explicat că listele au fost realizate în cel mai democratic mod și că au fost înscrise și șase femei, ceea ce reprezintă mai mult de 30 la sută din candidați femei, norma europeană.marian-andronache-2

Andronache a spus că PMP Suceava speră să obțină peste 10 la sută din voturi în județul Suceava și că nu își face probleme că partidul nu va trece pragul electoral național de 5 la sută.

Liderul organizației județene a completat că PMP ar putea obține în județ un post de senator și două de deputați.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de