Echipa feminina a Scolii din Zamostea, campioana la categoria gimnaziu (Tenis de masa)


Intră acum și în grupul de

A doua zi, manifestările sportive au continuat cu întrecerile de la tenisul de masă. Competiţiile au avut parte de maximă publicitate şi promovare în rândul instituţiilor şcolare. De aceea, în mod special, profesorii au adoptat strategia participării la libera alegere şi prezenţă a copiilor, însoţiţi sau nu de către părinţi. Astfel, tenisul de masă a înregistrat un număr de 32 de concurenţi.

În funcţie de vârsta celor prezenţi, competiţia s-a desfăşurat pe două categorii, înregistrându-se următoarele rezultate:

Clasele VIIVIII — băieţi:

Locul I şi locul II – adjudecate de către Daniel Rotaru şi Constantin Grosu (Şcoala Gen. Todireşti), prof. Ionuţ Geosu şi Vasile Corbu
Locul III – Sebastian Costan (Şcoala Gen. Nr. 7 Suceava), prof. Marius Păvăluc

Clasele VIIVIII — fete:

Locul I şi locul III – Alexandra Tabarcea şi Anamaria Bejenari (Şcoala Gen. Todireşti), prof. Ionuţ Geosu şi Vasile Corbu
Locul II – Anamaria Iacoban (Şcoala „Ion Creangă” Suceava), prof. Viorica Murăraşu

La categoria claselor V-VI s-a prezentat doar un singur concurent care a fost răsplătit cu medalia locului I, tricou, diplomă şi ecuson după ce s-a întrecut, în afara categoriei sale de concurs, cu cei mai mari şi cu mai multă experienţă decât el: Andrei Nenec (Şcoala Gen. Nr. 3 Suceava).

Sâmbătă, tenisul de masă gimnazial a fost găzduit de către Şcoala „Miron Costin” Suceava. La competiţie s-au prezentat echipele de fete şi băieţi ale şcolilor din Salcea, Zamostea, Todireşti precum şi cele ale Şcolilor nr. 9, 10 şi 11 din Suceava.

Clasament – fete

Locul I – Şcoala Gen. Zamostea
Locul II – Şcoala „Miron Costin” Suceava
Locul III – Şcoala Gen. Todireşti

Clasament – băieţi

Locul I – Şcoala „Miron Costin” Suceava
Locul II – Şcoala „Ion Creangă” Suceava
Locul III – Şcoala Gen. Todireşti

„Activităţile educativ-sportiv-turistice dedicate săptămânii naţionale a sportului pentru toţi la nivelul judeţului Suceava reprezintă o adevărată reuşită în acest an, dificil mai ales din punct de vedere financiar. Profesorii coordonatori din şcolile gazdă precum şi inimoşii colegi participanţi cu delegaţiile şcolare au depus mult efort de energie şi timp personal pentru a antrena elevii în aceste acţiuni sportive. Concomitent cu întrecerile în sine, copiii au socializat şi s-au bucurat unii de alţii împărtăşindu-şi reala plăcere pentru mişcare şi bună dispoziţie. S-au cunoscut mai bine, au legat prietenii, şi-au lansat provocări sportive de viitor”, a declarat formatorul judeţean sportul pentru toţi, prof. Cătălina Loghin.


Intră acum și în grupul de