Fotbal, Liga a III-a : Sucevenii vor sa treaca peste „complexul Poli II Iasi”


Intră acum și în grupul de

Politehnica II Iasi – Cetatea Suceava, marti, ora 17, Stadion „Emil Alexandrescu II”

15 august 2007, Politehnica II Iasi – Cetatea Suceava 2 – 1. Fotbalistii lui Marian Pana sunt eliminati prematur din Cupa României.

12 octombrie 2007, Cetatea Suceava – Politehnica II Iasi 3 – 1. „Galben-albastrii” se impun gratie reusitelor lui Homneac si Celpan, de doua ori. Andrei Rohetki a primit primul gol din actuala stagiune, iar la finalul meciului, oaspetii au contestat îndelung cele doua penalty-uri dictate de centralul Ionica Serea.

23 ianuarie 2008, Politehnica II Iasi – Cetatea Suceava 2 – 0, într-un meci amical disputat în Copou.

8 aprilie 2008, Cetatea Suceava, lider autoritar al Seriei I, cu 16 puncte avans, se deplaseaza pe terenul Politehnicii II Iasi, ocupanta locului 6, cu 38 de puncte. Fara înfrângere din prima etapa a returului, echipa-satelit a Iasului spera sa confirme si de aceasta data statutul de „piaza rea” a sucevenilor. În tabara adversa, antrenorul Marian Pana nu tine cont de statistici si spune ca elevii sai vor învinge si în Copou, facând astfel un pas important spre asigurarea matematica a promovarii.

Gruparea de pe Areni nu va putea miza pentru aceasta întâlnire pe aportul jucatorilor: Vasilica Dicher, Ovidiu Halip si Bogdan Lupu, toti trei acuzând probleme medicale. Din fericire, în lotul sucevenilor vor fi cooptati Dorel Bernard si Andrei Ailenei, reveniti dupa suspendarea din runda trecuta, precum si mijlocasul Cristian Pandele, care a intrat în aceasta saptamâna în programul normal de pregatire dupa o lunga accidentare.

Partida de astazi se va disputa pe terenul sintetic din cadrul complexului „Emil Alexandrescu” din Iasi si va fi condusa la centru de Giorgian Ionescu din Buzau, asistat la cele doua tuse de Iulian Brânza si Florin Visan, ambii din Botosani.


Intră acum și în grupul de