Fotbal, Juniori : CS Gura Humorului isi consolideaza pozitia de lider


Intră acum și în grupul de

Etapa a XXIII-a din cadrul Campionatului de juniori al Ligii a IV-a a programat câteva meciuri importante pentru zona superioara a clasamentului. Juventus Falticeni a urcat pe locul secund al ierarhiei dupa victoria obtinuta pe teren propriu în compania codasei Viitorul Liteni, scor 2-0, în timp ce juniorii de la Bradul Putna s-au impus, la capatul unui meci spectaculos, cu scorul de 4-2, în fata celor de la Cetatea II Suceava-Arbore.

Derbiul rundei s-a disputat între CS Gura Humorului si Rapid CFR Suceava, doua echipe care au în componenta jucatori de mare perspectiva. Întâlnirea avea sa ofere câstig de cauza, tinerei formatii humorene, care a câstigat în final cu scorul de 3-1, gratie reusitelor semnate de Kuruc, de doua ori, si Ruscan, pentru oaspetii marcând Catofrei.

Cele doua echipe au evoluat în urmatoarele formule de joc:

CS Gura Humorului: Calinescu – Lazar, Macovei, Botezatu, Nutu, Kuruc, Ruscan, Hutu, Mihalovici, Patrascu, Tîrnovan. Antrenor: Gigi Lazar. Au mai intrat: Barotea, Flutur, Bandal, Finis si Miron.

Rapid CFR Suceava: Sburlea – Istrate, Ionascanu, Serediuc, Zavada, Hutanu, Turineac, Strugariu, Puiu, Bîrgaoan, Catofrei. Antrenor: Mircea Vezeteu. Au mai intrat: Aparaschivei, Nichitean, Astefanoaie, Sisteac si Nisteriuc.

Iata rezultatele complete ale etapei de duminica:


Intră acum și în grupul de