Nechifor la Vatra Dornei: „Pe 9 decembrie, dati-mi-i pe Dumitru Pardau-deputat si pe Neculai Bereanu-senator”


Intră acum și în grupul de

Cateva sute de persoane au participat la Casa Culturii din Dorna, la lansarea candidatilor USL pe zona de munte. Liderul Partidei Romilor din judetul Suceava, Virgil Pohoata, a fost si el prezent.

Ilie Bonches, primarul municipiului Vatra Dornei:

“Sunt mandru sa fiu aici la evenimente fericite. Nu puteam lipsi de aici cand avem in mijloc dorneni adevarati care chiar daca locuiesc in alta parte nu au uitat de Dorna. Multumesc in mod deosebit presedintelui CJ Suceava, Catalin Nechifor, deputatul Dumitru Pardau si sper sa multumesc in curand si lui Nicu Bereanu, senatorul nostru.”

Roman Boca, presedintele PSD Vatra Dornei:

“Sunt mandru ca am ajuns pana acum sa ne vedem pe scena cu candidati deosebiti. De ce vrem sa iasa candidatii USL? Ca sa avem sprijin si la nivel de Bucuresti. Sa avem guvernul USL la nivel de tara. Sa avem un tatic si la Bucuresti nu doar in comune si nu doar la CJ. As vrea ca cei doi parlamentari care vor fi sa faca lobby pentru Dorna pentru ca avem mare nevoie de sprijin la nivel central. Am vazut bannere cu “Sa ascultati inima”. Indemnul meu e sa va ascultati ratiunea. Cu inima poti vota doar cand esti indragostit. Dorna are nevoie de bani si de oameni cu ratiune. Nu va lasati prietenii si rudele sa strice voturile pe partide sau candidati care nu au nici un fel de relevanta pe esicherul politic.”

Radu Surugiu, candidatul USL pe colegiul din partea PNL Suceava pe colegiul 10 în Camera Deputaților:

“De cateva saptamani, am ocazia sa stau de vorba cu oamenii si sa le ascult problemele. Azi am fost la o intalnire a oamenilor de afaceri din Dorna. M-am regasit in aceleasi probleme pe care cei din Dorna le-au ridicat. Zona de munte are nevoie de o echipa pentru ca are alte nevoi decat zona de ses.”

Ioan Moraru, primarul comunei Dorna Arini:

“Stim cat de greu ne-a fost sa aducem proiecte. Cel mai greu e sa primim bani. In functie de cine vom avea in fruntea tarii si judetului, zona noastra poate prospera. Multumesc presedintelui CJ ca s-a schimbat atmosfera in institutia pe care o conduce si avem cu cine discuta la nivel de judet. Chiar daca am fost primar de opozitie, cand am avut nevoie de Pardau am simtit sprijinul sau. Ma gandesc ca acum cand facem echipa si ca om al Dornei, ne va sprijini si va face mai mult ca oricand ca Dorna sa fie perla Bucovinei. Il recomandam cu caldura pe Nicu Bereanu. Am referinte foarte bune de la toti cei cu care am lucrat. Nu e un smecher de oras. E un om care se tine de cuvant.”

Neculai Bereanu, candidatul USL pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 1 Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului:

“Cred ca am ajuns la o maturitate incat sa ma implic in politica mare a judetului. Am hotarat sa candidez ca sa facem in asa fel incat pe 9 decembrie sa ducem schimbarea pana la capat. Sa ne organizam si sa conducem si sa facem legi bune pentru oameni si primari. Institutiile statului sa functioneze mult mai bine. Vreau sa fiu senatorul primarilor din zona de munte, asa incat Mestecanisul sa nu fie granita Dornei cu judetul Suceava. Sa limpezim apele pe 9 decembrie. Rugamintea mea ar fi ca Dorna sa aiba un parlamentar in Senat si unul in Camera Deputatilor. Nu am sa votez o lege stramba niciodata si voi sustine zona.”

Dumitru Pardau, candidatul USL la Senat in Colegiul 9 Vatra Dornei:

“Postura mea e diferita de a celorlalti candidati. Am si realizari si nerealizari ca parlamentar. Simtim zi de zi ca localitatile din zona se intrepatrund. Cu oamenii si cu afacerile. Cat am fost parlamentar am avut ca tinta sa dezvolt toata zona. Nu poti uita o localitate in favoarea alteia.

Tot ce am reusit sa fac nu am facut singur. Doar impreuna cu primarii, consilierii locali si cu Guvernul. E campania in care am intrat cel mai optimist pentru ca ma simt intr-o echipa care vrea cu adevarat sa sprijine Dorna. Ce am reusit in cateva luni cu sprijinul lui Nechifor nu am reusit ani la rand. Simt ca fac echipa normal, fara alt efort si fara a ma duce jenat la CJ. Nu sunt dusmanul nimanui. Vreau sa fac echipa cu toti primarii si consilierii locali. Avem multe lucruri de facut si trebuie luate pe rand. Cel mai important lucru, cumuland numarul de mandate USL trebuie sa iasa numarul pentru a face guvernul USL.”

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

“Nu vreau sa fiu tatic decat pentru baiatul meu. Nu vreau sa fiu nici macar colonel. Ne-am obisnuit in politica cu mamuci si tatuci. Erau tatucul Flutur si mamuca Udrea. Am vazut cat de mult ne-au ajutat in zona de munte. Tatucul Gheorghe si mamuca Elena nu au facut nimic, desi puteau sa o faca. noi suntem oameni. Ce am facut aceste zile, la CJ si la Guvern au fost lucruri pentru oameni si nu vreau sa tinem cont de culoarea politica a primarilor. Exemplul este Vatra Dornei.

Din pacate, si tatuca Gheorghe si mamuca Elena ne-au lasat cu investitii fara sens si cat rau au facut Romaniei cu taieri de pensii si cresteri de TVA. Am alocat pentru Dorna 21 miliarde lei pentru nevoile de aici. Stiu ca sunt proiecte bune aici care vor avea succes. Nu am facut-o pentru primar, ci pentru oamenii din Dorna.

Mergem mai departe cu investitii si bani pentru oameni. Vrem sa mergem pe calea normalitatii. Cei care traiesc in Romania sunt oameni cu sanse egale. Ne tinem de cuvant si in plan judetean si in plan national cu guvernul Ponta. Suntem pregatiti sa ne tinem de cunat mai departe. Un Guvern stabil inseamna ameni seriosi si un program stabil de guvernare. E ptr prima data cand stim cine va face guvernul si cine va fi premier. Sondajele dau USL castigator.

De la 1 ianuarie, vom face lucruri importante pentru educatie si pentru sanatate si locuri de munca. Pentru asta va rog sa ganditi cu atentie, cu ratiune. Nu va fi egal ce vom face aici daca nu vom avea oameni in Parlament de partea puterii care sa ne ajute cu legi importante si cu legatura cu Guvernul.

Cred ca singura solutie, si va rog sa va ganditi bine pentru 9 decembrie, e USL. Ne tinem de cuvant si mergem mai departe cu ce am promis. Pe 9 decembrie, dati-mi-l pe Dumitru Pardau deputat pentru ca vorbesc limba dornenilor cu el. Dati-mi-l si pe Bereanu senator ca sa avem senator in zona de munte.

Ce ar insemna daca nu ar fi USL sa faca guvernarea? Cine sa o faca? Merkel?Obama? Cine sunt ceilalti? Cum poti face un Guvern cu Oana Zavoranu si toti cei arestati pe la Bistrita ca au dat bani lui Diaconescu ca sa fie candidati?


Intră acum și în grupul de